Tidsbrist men tiden kommer

Tack gullisar för lite frukosttips.

Ni förstår inte hur mycket idéer och saker jag vill skriva om i bloggen. Mitt huvud exploderar, men tiden flyger iväg. Jag har svårt att hinna med allt jag vill, speciellt när jag inte har en sekund själv. Kanske blir det bättre närC går med på förskola, kanske inte men bara så att ni vet så jobbar jag på så fort jag bara kan mina fina följare.

I dag var jag hemma hos min kusin på en kaffe på fm, mys delux. Vi pratade på om allt som vanligt, men någonting som fick mitt hjärta att stanna var en historie om en granne vars nya fru misshandlat hans barn både fysiskt och psykiskt i flera år, och det nu äntligen kommit fram. Jag önskar att jag i framtiden kan jobba med barn som på något sätt behöver hjälp, hoppas jag får göra det.

På eftermiddagen skulle jag ha varit på Hm:s showroom och druckit sommardrink, men C lät mig inte lämna henne till mormor. Hon var helt förstörd, så jag kunde bara inte lämna henne.

Sen träffade jag en kompis som är expert på CBD-olja, jag vill börja med det, är det någon av er som använder det?

Imorgon ska C ta blodprov på morgonen och sen har jag planerat att gå på en lunch med ByMalina 🌸

Outfit: Tröja  (stl 42), asos.com // Kjol, asos.com // skor, Balenciaga

7 thoughts on “Tidsbrist men tiden kommer

 1. Vad bra att det kommit fram om grannens barn ❤️ Har jobbat med sådana frågor tidigare och är väldigt viktigt.

  1. Underbart!!! Hon fick 2,5 år fängelse! Men barnen är skadade för livet 😔😔😔

 2. CBD-olja blev i april förbjuden av läkemedelsverket, eftersom den klassas som medicin och inte som kosttillskott. Bör inte användas utan recept från läkare, effekterna under bruk, framför allt långtidsbruk, är inte undersökta än.

  1. Ja men när jag läste hur höga doser de testat så är det orimligt. Jag skulle alltså ta 40 gånger mer än det som är rekommenderat och betala ca 90000kr /månaden 😬
   Så sjukt!
   I USA är det så populärt och så många får hjälp på olika sätt.

   Blir lite orolig att det som vanligt handlar om pengar när d kommer till västerländsk medicin 😣😣😣

 3. Jag tycker du är otroligt duktig som får ut mycket med tanke på er situation?!
  Ta det lugnt, en sak i taget. Du är mitt uppe i din viktigaste arbetsuppgift ever, att guida och stötta lill-fian i hennes resa, det är nog så krävande!
  Jag hoppas ni får en fin helg:)
  <3<3<3<3

 4. Se bara till att köpa bra produkter. Så det inte är THC i ❤

 5. Fina du, du får inte känna att du ”måste” få ut inlägg. Vi är bara tacksamma som får följa er när det ges tillfälle ❤️ Och vilka underbara bilder på dig och lilla C ❤️
  Kramar!!

Kommentera