Gråt och parkhäng

Hej vänner,

Hoppas att ni mår bra. Jag har de senare åren blivit pollenallergisk, så just nu känner jag mig så trött, snorig (främst när jag vaknar) och tung i huvudet.

I morse träffade jag min älskade vän Cicci på non solo med hennes gulliga Joel. Vi har inte setts sen Corinne blev sjuk så det blev väldigt känslomässigt när vi sågs. Jag gråter ofta, men nästan bara när jag träffar vänner som jag ser är ledsna, då tar det en sekund så gråter jag också. Det känns så skönt efter dock.

Mitt prickiga set hittar man på Zara, men jag varnar för väldigt kort kjol. Bra till stranden typ:)

När jag hade träffat Cicci mötte jag upp Rondek och Nicole för lite skratt. Vi köpte med lunch från Pet stop och satte oss i Humlegården på en filt, vilken frihet. Det finns så mycket jag vill göra, så många idéer jag har, men just nu prioriterar jag Corinne, så får resten av allt på min lista bli av i den mån jag hinner. Så är det just nu.

Imorgon ska vi på dop, så mysigt! Ha en fin helg 🌸

2 thoughts on “Gråt och parkhäng

  1. Hoppas ni oxå får en fin helg, bra att kunna ventilera ibland. Jag hoppas ni får sol och glass😄
    ❤️❤️❤️❤️

  2. Tack för att du bjuder på dig själv och ditt liv! Du ger så mycket energi!!
    Har du lust med en frågestund? Om vi ställer frågor och du svarar i ett video inlägg kanske 😊
    Ha en härlig helg i solen!
    Kram Ulrika

Kommentera