Tips på doppresent

doppresent_tips.jpg

Under vår- och sommar händer det ju väldigt mycket festligt och då krävs det lite inspiration för presenttips. Vi ska på dop på lördag och jag har lite tips på vad jag själv skulle vilja ha. Vi fick väldigt mycket smycken när Naomi döptes (vi har inte döpt C än, oops). Men jag tycker det är kul med saker man kan använda direkt. Om man satsar på en dyrare present kan man ju gå ihop flera familjer.

Om ni har några bra tips på presenter som varit uppskattade så kommentera gärna 🙂

Babys first book: Roligt när man blir äldre. Föräldrarna kan fylla i lite om barnets första 12 månader. Snygg design 🙂
Babyshop, 499 :-

Bokstavslampa: Personlig present till bra pris. 
Alice & fox, 199:-

Lekmatta: Jag älskar Elodie Details saker och har jobbat med dem tidigare. Så fin inredning till barnrummet och vem behöver inte en eller flera lekmattor till en liten krabat? Finns i flera färger och mönster.
Elodie Details, 1199:- 

Fin pläd: Jag var plädgalen när barnen var mindre och har fortfarande alltid med mig en filt vart vi än går. Jag tycker det är en perfekt present som är väldigt användbar.
Garbo & friends, 599 :-

Sparbössa: Många får pengar i present så vad passar bättre att förvara dem i än en fin sparbössa?
Georg Jensen, 699:-

Förvaringskorg: Jag har flera ”Store my stuff”, och använder dem både till leksaker och som tvättkorg. Finns i många olika mönster.
Elodie Details, 499 :-

Bord och stolar: Jag skulle sååå gärna ha detta set med bord och stolar. Så sött! Nu på rea.
Minitude, 1699 :-

Ryggsäck: Perfekt att packa barnenes saker i och användbar även på förskolan.
Kånken, 689 :-

Kommentera