SLEEP UNDER THE STARS

  
I dag hämtade jag ut sänghimmeln till Naomis rum, jag ska ha en likadan över bebisens säng men först ska vi måla den väggen. Jag är supernöjd, den skulle dock behöva strykas för det var mycket tyg som tryckts ner i en liten kartong, det blir dock ett senare problem. I ramen på sänghimmeln hängde jag upp en led ljusslinga så det ser ut som en stjärnhimmel, supermysigt! Sänghimmeln köpte jag HÄR

Naomi somnade i dag klockan 17.30 i soffan, hon var helt slut efter leklandet. Vi har försökt väcka henne men hon vänder sig bara om och snuttar på nappen. Jag tryckte in en flaska välling som hon nöjt drack upp. Vi får se om en pigg liten tjej kommer in mitt i natten eller om hon sover sött i vanlig ordning. Det känns som jag har haft världens längsta kväll idag bara för att hon sovit så länge. Jag har hunnit baka en tårtbotten till i morgon och gjort massor med tårtdekorationer i sockerpasta. Just nu kan jag inte skriva vad jag ska använda dem till, det berättar jag i morgon. Sov gott, godnatt från mig.

Kommentera