Allt om influencers

Vardagen som influencer

Konsten att packa rätt för dina resor

Det är ofta spännande när du ska ut och resa. Kanske inte om du ofta måste förflytta dig för jobbet, men även då kan du göra det bästa av situationen. När det kommer till en semesterresa däremot är du fylld av förväntningar. För att göra det så trevligt som möjligt vill du ha med dig allt du behöver. Det är då som problemet med att packa uppstår.

Till att börja med så har du begränsningar med flygbolaget, och även tåglinjerna. Du kan helt enkelt inte ta med dig hur mycket som helst. Sedan är det inte heller praktiskt att ha för många saker med sig. Du ska bära eller släpa på dina väskor en del av tiden i alla fall. Så gör vad du kan för att bara ta med dig det allra viktigaste.

Grunden för en resa

Det spelar ingen roll om du ska vara bort längre eller kortare tid. Allting börjar med din resväska. Beroende på vart du ska och vad du har för behov så väljer du en resväska som passar dig. De kan vara små eller stora, det viktiga är att du får med dig det nödvändigaste. Ibland passar det bra med lite lättare väskor.

Vissa flygbolag tillåter att du har med dig mer än en resväska, andra gånger får du betala extra. Så det är helt upp till dig vad du ska ha med dig. Ibland kan du resa bort med en väska men lägga till ytterligare en på hemresan. För att få plats med alla souvenirer eller godsaker som du skaffat dig på destinationen. Det är inte alla som behöver en stor väska för att handla vin.

Hur du packar din väska

Du kan ofta få plats med bra mycket mer än du tror i en väska. På nätet finns det intressanta videor som visar hur du ska vika kläder för att få plats med så många som möjligt. Eller rulla dem, vilket är det bästa i vissa väskor. En del bilar har plats för många resväskor. Då kan det vara frestande att ta med sig många saker. Men ofta är det möjligt att klara sig bra med färre plagg.

Ett tips är att kombinera de kläder du har med dig till olika utstyrslar. Samma topp kan användas både dagtid och på kvällen om du lägger till ett snyggt halsband eller en sjal. Ett par byxor blir genast elegantare när du har en skjorta till dem i stället för en tröja, och så vidare. På så sätt får du ut mer av det du har med dig, och kan spara plats i dina väskor. Det är inte alla som har samma möjlighet som Paris Hilton, att ha med sig 30 resväskor på semestern.