Allt om influencers

Influencer marketing / Influencermarknadsföring

Give aways din kund sent kommer att glömma

Som influencer och företagare kan det vara en utmaning att hitta rätt sätt att visa din uppskattning till kunderna på ett sätt som sticker ut och gör att du för alltid blir ihågkommen. En av de mest effektiva sätten att göra detta på är genom att ge bort minnesvärda give away-presenter. Här är några idéer på minnesvärda gåvor som kan hjälpa dig att göra ett intryck och skapa lojala kunder.

Anpassade presentkorgar

En anpassad presentkorg är en perfekt present för att visa uppskattning för dina kunder. Fyll korgen med produkter som representerar ditt varumärke eller som är relevanta för din målgrupp. Tänk på produkter som kan användas dagligen, såsom pennor, anteckningsblock, eller kaffekoppar med företagets logo. Du kan också lägga till några personliga detaljer, såsom ett handskrivet tackbrev eller en liten gåva som visar att du tänker på kunden.

Personliga tryck

Om du vill att kunden ska ha något de kan använda eller titta på varje dag kan du ge bort personliga tryck. Det kan vara allt från en personlig illustration till en grafisk poster eller till och med en kalender med ditt företags logotyp på varje sida. En personlig present med en unik design, som en handduk med eget namn, är ett utmärkt sätt att visa kundens att du bryr dig om dem och att du är tacksam för deras lojalitet.

Exklusiva rabatter eller erbjudanden

En annan populär giveaway-gåva är exklusiva rabatter eller erbjudanden. Erbjud kunden en rabatt på din produkt eller tjänst som är endast tillgänglig för dem. Detta ger en känsla av exklusivitet och belöning för deras lojalitet. Du kan också erbjuda en gratis konsultation eller prova-på-period. Detta visar att du är engagerad i att hjälpa kunden att uppnå sina mål. Hur du sen ska bokföra representationsgåvor kan du läsa om hos Skatteverket.

Premiumprodukter

Om du har några premiumprodukter som är svåra att få tag på eller som är populära, kan du överväga att ge bort dem som en giveaway-gåva. Det kan vara något så enkelt som en snygg t-shirt eller en mugg med din logotyp. Att erbjuda premiumprodukter som gåva visar att du är villig att investera i kunden och att du värdesätter deras stöd.

Onlinekurser eller e-böcker

Detta kan vara en perfekt och annorlunda present som sticker ut för kunder som är intresserade av ditt område eller som vill lära sig mer om ditt varumärke. Du kan erbjuda en gratis e-bok med användbar information eller tillgång till en onlinekurs som ger värdefulla insikter. Detta visar att du är engagerad i att hjälpa kunden att utvecklas och växa.

Det finns många sätt att visa uppskattning till kunderna, att ge bort minnesvärda give aways är ett. Från personliga presentkorgar till exklusiva rabatter och premiumprodukter, finns det många alternativ att välja mellan. Oavsett vilken present du väljer att ge bort, se till att den är personlig för att skapa en stark och minnesvärd relation med din kund.