Lace laboratory

Facetune_14-06-2018-12-30-36-2.JPG
Jag och Sara

Hej vänner,
I dag var jag och Corinne bjudna av Hoss Sthlm till Berns takterass där Lace Laboratory bjöd på frukost. Jag vill verkligen passa på att hylla alla coola kvinnor jag möter väldigt ofta. Entreprenörer och egna företagare redan i ung ålder, som inte låter någonting stoppa deras idéer  – så inspirerande att se!

Lace Laboratory säljer fantastiskt sköna underkläder som ska passa alla kvinnor. Mjuka, elastiska och snygga! Jag ska byta ut hela min troslåda mot dessa. Vissa gillar inte stringtrosor, men jag tror nog att de släpper anda modeller snart så håll utkik. Jag vill ändå säga att många som har dem säger att det knappt känns att man har trosor på sig, tummen upp! Tjejerna startade bara för 1,5 år sen och nu rullar ordrarna som på räls, så kul! Våga tro på dig själv.

”See the things that you want as already yours. Know that they will come to you at need. Then let them come. Don’t fret and worry about them. Don’t think about your lack of them. Think of them as yours, as belonging to you, as already in your possession.” 

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 presetProcessed with VSCO with a9 presetProcessed with VSCO with a9 presetProcessed with VSCO with a9 preset

4 thoughts on “Lace laboratory

 1. Var kommer den vita kjolen som ena tjejen har på sig ifrån? SÅ fin!!!!!!!!!!

  1. Oj!! Ingen aning, kan fråga när jag ser henne 🤸🏽‍♀️🤸🏽‍♀️

 2. Hej!
  Jag borde också byta ut min underklädeslåda 🙂
  Måste fråga om du svarat på frågestunden om jag missat det eller om den kommer vi tillfälle?
  Ha en härlig dag!
  Kram!

  1. Hej Ulrika! Jag har svarat i en film men hon som klipper har haft det lite tufft. Tror hon ska vara klar idag! 💫💫💫💫 kramar

Kommentera