Mahalo

Processed with VSCO with a9 preset

Hej bästa,

I dag var en så skön dag. Jag kände verkligen för att vara hemma och ta igen massa jobb som jag har. Vi är i full gång med att ta fram en ny kollektion för Chaleur som innebär massa kul.

Outfit idag var väldigt jeansig 🙂 Hela jag från Zara och fluffiga sandaler från Sofie Schnoor (rea nu).

alexia_blogg-11

Min pappa kom förbi, så vi promenerade ner till Odengatan.

alexia_blogg-12

Vi satte oss på Mahalo och tog en kaffe. Sen blev vi sugna på något sött så vi beställde en raw cheesecake och testade en av deras underbara bowls. Jag tog en med grön spirulina – lite slajmig färg men god smak.

alexia_blogg-13

När Corinne sov bryggde jag mig en kopp kaffe och gick igenom massa mail som jag skjutit på. Nu känns allt så bra och mina axlar är lätta. Egentligen så ska jag inte tynga ner mig själv med saker som är så oviktiga, men ibland får jag bara dåligt samvete för den andra personen när jag inte svarat på mail osv.

I måndags var det 7 månader sen vi fick Corinnes diagnos. Flera gånger har jag tänkt att jag ska gå tillbaka och läsa mina inlägg som jag gjorde i början. Det var 50 000 människor I VECKAN som följde mig här då i början. Nu är vi många men inte sååå många 😉 Dock känner jag en rädsla för att gå tillbaka och läsa mina inlägg. Kanske rycks mina känslor upp och hjärtat börjar blöda igen. Jag känner mig inte redo för det än.

Otroligt vilken nätkärlek vi dränktes i, så stolt blir jag när jag tänker på det, och tacksam eftersom det hjälpte mig så oerhört mycket.

Tack för att ni ger så mycket energi
Kärlek A

3D88E621-4395-445D-A7B5-0C1E1024429B.JPG

Vagn och filt, Elodie Details 

4 thoughts on “Mahalo

  1. Tack för det du delar <3 Det hjälper mig i min vardag, ta till dig det, dina ord hjälper mig <3 Kram

    1. Så glad att höra det ❤️❤️❤️ kramar

  2. Men det är det som är så bra, det finns där, när du än vill läsa. En vacker dag kommer C vilja veta också och då finns allt så fint skrivet. Ta det när och om du vill, inget måste ju men bra att det finns!
    Hoppas att ni får en fin helg❤️❤️❤️❤️

    1. Ja så sånt ❤️❤️❤️❤️

Kommentera