Balkongfix

alexia_blogg-8.jpg

Hej fina ni,

Igår var vi förbi plantagen och köpte lite blommor och nya kryddor. Jag har bestämt mig för att försöka hålla balkongen ganska clean. Ett år gick jag bananas och den blev totalt övertäckt med blommor, så vackert men så jobbigt när man måste be någon annan hjälpa till om man åker bort. Nu ställer jag bara ner det till grannen om vi åker till landet.

Min tomat som jag satte i maj är nu gigantiskt stor och massor med tomater växer fram, så kul och mysigt för tjejerna.

Mitt brickbord och kudde med ansiktet är också nytt, båda från gynningdesign.se. Överkastet är från Himla och kuddarna från Day by Mikkelsen.

Pionerna kunde jag inte motstå, en dröm jag har är att någon gång ha en trädgård och massa pioner.

alexia_blogg-3alexia_blogg-1-2alexia_blogg-10alexia_blogg-5

Kommentera