Vintage shopping

Hej härliga ni!

Vi hade en härlig söndag. Det var så skönt att komma hem från landet och se lite civilisation. Skämt å sido, men jag började känna att jag ville ”göra något”. Annat än att ta hand om huset och göra mat till barnen 😉

När vi kom hem fixade vi lite här hemma, och tog sen barnen för att köpa glass. 30 grader hade vi idag i Stockholm, helt galet.

Mike tog mig till en Vintagebutik som han följer på instgram som var fantastisk – Bodils Vintage. Jag ville ha så mycket där inne, mycket tack vare att man verkligen såg vad som fanns och att hon hade så bra utbud. Strukturerat och väldigt städat hade hon och nästan bara vitt, beige och svart. Jag köpte en väska och ett halsband, och Mike hittade massa möbler till ett ställe han inreder. Ett supertips till Stockholmare eller Stockholmsbesökare ❤️

I dag ska vi ta blodprov på morgonen, fixa en del ärenden och sen på studentfest på kvällen. Ser fram emot det. Ha en fin start på veckan loves.

Kommentera