Håret är tillbaka

God morgon mina fina!

Nu sitter vi i bilen på väg hem från landet. Det känns riktigt härligt att komma tillbaka i stan igen. Jag saknar mina frukostar och vänner haha. Jag vet att flera har kommenterat Corinnes hår som har börjat växa. Det känns så magiskt att se och känna håret igen. Snart kan vi ha små hårspännen som hon alltid tjatar om. Jag ÄLSKAR henne i den här korta frisyren, så cool! Hon kommer förmodligen tappa allt igen i februari, men men. Det är ju bara hår. Hoppas att ni får en fin söndag, kärlek A

5 thoughts on “Håret är tillbaka

 1. Håller med dig, hon passar verkligen i det korta, en riktigt cool liten tjej❤️
  Skönt på ett sätt att hon inte är äldre, då hade det nog varit jobbigare för henne med håret. Gillar att hennes coola mamma fixar fina bandanas, hon känner sig säkert både fin o lite frän i det.
  Om jag skulle tappa håret så skulle jag köra bandanas, hatt o keps, skulle nog inte palla en varm kliig peruk!!!
  Välkommen hem till civilisationen igen!

  ❤️❤️❤️❤️

 2. Hon är världens sötaste💖varför kommer hon tappa i februari?

  1. ❤️❤️ för att då ska hon göra en behandling som gjorde att hon tappade ALLT sist.. den var otroligt stark och eftersom hon är på mellanprotokollet så ska hon göra om den i feb 😢😢 hade hon varit på standardrisk hade hon inte tappat det igen
   Kramar

 3. ❤️❤️❤️

 4. Hon är verkligen det, cool! Lite sinead oconnor under glansdagarna. 😉 riktigt snyggt och det klär henne verkligen! Vacker tigertjej ❤
  Jag har alopeci areata och har fläckar i hela skallen. Världens längsta munkfrilla för närvarande. Jag ska nog börja skita i att dölja munkfläcken med en evig knut på knoppen, det är ändå rätt coolt faktiskt. Och man är ju den man är helt enkelt. 💪

Kommentera