Corinne update

Hej mina hjärtan, 

Många undrar hur det går med Corinne eftersom jag inte uppdaterar lika ofta om hennes sjukdom. Just nu har vi en bra period, men det går upp och ner. Hon har låga värden vilket innebär att hennes benmärg är väldigt pressad.

Det man gör då är att man håller koll på hennes temperatur, att hon inte får feber. Om hon får feber måste man åka in till akuten som vi har fått göra en del gånger.

Blod och trombocyter kan man fylla på om de blir för låga. Blodet är på gränsen så vi hoppas att det går upp.

Hon behandlas en gång i månaden intravenöst, och varje kväll hemma med en tablett. Nästa intravenösa behandling är på tisdag. Just nu har hennes behandling i tablettform pausats för att benmärgen ska kunna återhämta sig.

Annars är hon en extremt glad och pigg tjej som får oss att skratta hela dagarna (fast hon gör mig också gråhårig) 🙂 Förskolan går hon till då och då och älskar det! Vi njuter av sommarvädret och att hänga med varandra, helt magiskt.

Fråga gärna om det är någonting ni undrar loves ❤️

18 thoughts on “Corinne update

 1. Kram till er och trevlig kväll! <3

 2. No news is good news tänker jag!
  Bra att ni tar tillvara på vädret och bra perioder, då hinner man tanka på tills det kommer en liten släng av nåt onödigt.
  Det känns helt overkligt med det här vädret, börjar bli orolig att det är det enda som blir😳
  Jag bodde garanterat i ett varm land i mitt tidigare liv, älskart!
  ❤️❤️❤️❤️

  1. Ja visst! Känns skönt för tillfället 🌸

   Ja!!! Helt overkligt, man vet inte vad man ska tro! Jag hoppas hoppas att värmen håller i sig bra länge.. helst tre månader hahaha
   Så härligt att man inte finner ord! Heja sol ❤️❤️❤️❤️

 3. Anna Rondahl skriver:

  Varma tankar till dig och familjen . Du är en supermamma av dess like 😊. Så stor respekt för vad ni går igenom 🙏🏼

  1. Men åh, tusen tack Anna! 💕🎈 💕🎈 💕🎈 💕🎈

 4. Jag är en enormt imponerad av ditt sett att hantera situationen. Du är så stark och fin mamma! Jag studerar till sjuksköterska och har alltid haft som mål att arbeta med barn som är i Corinnes situation, många avråder mig från dig för att det är för jobbigt men din historia får mig att bli ännu mer motiverad till att följa min magkänsla. Så jag vill bara tacka dig för att du delar med dig!

  1. Tack!! Ja ja ja ja ja! Tänk va fint att få hjälpa de här barnen, låt ingen få avråda dig. Du går till jobbet varje dag, men du gör någonting så fint. Så otroligt viktigt. Det är en tuff avdelning, men det finns också så otroligt mycket liv och kärlek.
   Kärlek och lycka till

  1. Peppar peppar.. just nu bra med dåliga värden. Hur mår Basti? 💕

   1. Han mår jätte bra för tillfället. Ny högdos är planerad till onsdag nästa vecka. Får hoppas han klarar behandlingen bra 💖

   2. Ok super! Heja heja ❤️
    Det gör han såklart, har han haft jobbigt med dem förut? 😘

   3. Fått lite problem med rumpan, aptiten och dåliga värden som gjort honom trött. Men man får njuta av de bra dagarna och fokusera på dem när det känns tyngre 😘

 5. Vackraste fotot <3

  1. 💕💕💕 tack!!

 6. Massa kärlek till er. Tack för att du delar med dig av er situation & vardag. <3

  1. Tack för att du läser 💕 kärlek till dig

 7. Du är en super mama och Corinne en otrolig söt kämpare 💪🏻💕💕🎈 allting kommer att gå bra! Barnen är starkare än vad vi tror! Kärlek är allt, hoppas du förtsätter ha styrkan. Följer er resa 💕💕, du verkar en sån härlig mama och person. Kram till din vakra familj 💕

  1. Tack Julieta, så fin kommentar. Värmer mitt hjärta 💕🎈
   All kärlek till dig

Kommentera