Söndagen

I söndags vaknade jag faktiskt lite trött efter helgens bravader 🙂 Det är inte varje dag mamma Alexia är ute.

Mike och tjejerna hade förberett frukost när jag kom upp. Mike sa att klockan var 10 och jag blev så förvånad, satte mig och var lite trött. Sen upptäckte jag att klockan var 8.15 haha.

Sen lekte tjejerna en stund på balkongen, de lekte rockstars.

Jag blir lite stressad när vi bor i lägenhet när det är så varmt och vackert väder, för jag känner att man hela tiden vill vara utomhus. Vi åkte därför till mamma (pappa är i Grekland) och badade lite i den lilla poolen som mamma gjort iordning.

Sen åkte vi hem till min svåger och grillade med lite vänner. Så mysigt!

På tal om sol i mitt tidigare inlägg så vill jag tipsa om Weledas ekologiska solskydd till barn. Jag smörjer in mig och barnen med hög SPF oavsett om det är sol eller inte nu på sommaren. Superbra grejer som vanligt från Weleda 💛

2 thoughts on “Söndagen

  1. Glömde du berätta hur du fick benen bruna o fina?😄

    1. Jäklar!!! Jag kom på det idag, ska göra om det ikv så dokumenterar då haha kram

Kommentera