Dop och tjejkväll

Hej hjärtan!

Vi hade en så underbar dag igår. På förmiddagen så hängde vi lite i parken, gungade och fixade iordning oss. Sen åkte vi till katolska kyrkan vid Medborgarplatsen för att gå på dop. Lilla Matteo, våra vänners son döptes. Efter ceremonin åkte vi till Sigtuna där de hade gjort så mysigt på hembygdsgården. Naomi och Corinne hade så kul med de andra barnen 🙂 Jag blev kär i toypudeln som vanligt när jag ser söta hundar.

På kvällen träffade jag upp mina tjejer för en night out. Första gången på evigheter. Vi gick till Asian post Office och åt supergott och drack magiska drinkar. Nicole fyllde år i tisdags så vi firade henne lite, och livet i sig.

Sen tog vi en runda på stan, men hittade inget skönt ställe. Vi bestämde att det får bli en söderrunda nästa gång, vi vill DANSA!!!

Jag är så glad över att jag fick en så härlig kväll ❤️

Outfit: Kostym, Custommade // Skor, Karl Lagerfelt

One thought on “Dop och tjejkväll

  1. Härligt med en ”girls night out”, det behöver alla ibland!
    Skönt att vi har haft så magiskt väder hela helgen, helt otroligt. Man blir glad och lite piggare!
    Hoppas ni får en fin vecka.
    <3<3<3<3

Kommentera