Grill och rosé är sommar

Processed with VSCO with a9 preset

God morgon!

I går hade vi en riktig kanondag. Vi åkte hem till mamma och pappa på morgonen, köpte en liten pool som tjejerna badade fötterna i (det blev lite kallt), gjorde en god lunch och solade.

På em kom våra vänner hem till mina föräldrar och vi alla grillade såååå mycket gott. Min favorit var var pappas friterade fetaost, och som alltid halloumi. Det och sallad med vattenmelon, fetaost och mynta. Gud jag kan leva på det under sommaren. Skär melon och ost i kuber och blanda med färsk mynta, lite olja och lite salt.

Nu ska jag iväg och träffa min kompis Cicci på en fika, mys. Ha en fin dag, hörs senare loves.
//Alexia

Corinne: T-shirt från palma, Jeans, hm // Crocs, footway.se
Naomi: Body, zara.com, jeans, hm // Crocs, footway.se
Jag: Jeans, Sandro // Linne, & Other stories // Kofta, & Other stories (har M i min) // Crocs, footway.se

IMG_6972_Facetune_06-05-2018-18-53-33

3B1F7DAE-C097-441B-A7AF-D33BDE7A7890.JPG

 

Kommentera