Förskolan och nyöppnade Mahalo

Processed with VSCO with a6 preset

Hej fina!

Hoppas att ni njuter ordentligt och kanske har en långhelg framför er.

Corinne har börjat hänga lite smått på förskolan. Vi bor väldigt nära så vi har varit där mycket ändå, men idag var första gången som jag lämnade henne för kortare stunder. Hon älskar det, och grät efter en av sina pedagoger när vi var tvungna att gå hem. Så härligt att se ändå.

Det vore så kul om hon kunde gå då och då nu framöver, 1-2 timmar på fm och 1-2 timmar på eftermiddagen. Ork är det inga problem med just nu fastän hennes blodvärden är lite låga. Vi har pausat hennes medicinering pga låga värden, så nu får kroppen vila lite.

Jag åt lunch på Mahalo idag med Rondek och min svägerska. Jag älskar att de har öppnat, dessutom nära oss här på Odengatan. Helt underbart med ett helt veganskt ställe, dessutom så nära. Älskade det!

Sen grillade vi hos svågern och svägerskan 🙂

Klänning, nakd (rea) // Skor, Balenciaga

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a9 preset

IMG_7695.JPGIMG_7698

3 thoughts on “Förskolan och nyöppnade Mahalo

  1. Så himla vacker!<3

    1. ❤️❤️❤️❤️❤️

  2. Ja, hoppas hon kan komma iväg till förskolan mer framöver! Det ger Molly så mkt att va där, hon längtar dit även på helgen😍🙊 Vi har informerat alla om infektionskänsligheten o det känns som att folk förstår allvaret, så lärarna har bra koll o hör alltid av sig om det är nån som fått magsjuka osv.

Kommentera